Echipa noastră de profesioniști vă ajută în social media

O parte semnificativă a comunicării moderne are loc în social media și, bineînțeles, suntem la dispoziția Clienților noștri de la moderare în social media până la suport pe scară largă pentru toate platformele disponibile, de la planificare la actualizări zilnice.

Vă putem ajuta atât în ceea ce privește copywriting-ul, cât și în ceea ce privește stabilirea brandului dvs. astfel încât Clienții dvs. să vă poată urmări compania și ultimele noutăți. Folosind cele mai noi tehnologii de automatizare, vă putem îmbunătăți eficiența și putem crea o experiență unică pentru clienți folosind tehnologia chatbot.

Contactați-ne!

Profitați la maximum de interfețele corporative!

Cu Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, bannere, chatbots și anunțuri automate, numărul posibilităților este infinit. Serviciul nostru este disponibil în orice punct al procesului reach-act-convert-engage. Măsurarea traficului, cercetarea clienților și a pieței și brandingul sunt toate disponibile.

Echipa dedicată de social media și experții în canale de vânzări de la UCC vă pot analiza conținutul, măsura traficul și crea planuri detaliate pentru a vă dezvolta comunitatea online. Monitorizăm în permanență cele mai recente tendințe și activități și putem ajusta rapid campania pentru a crește raza de acțiune. Soluțiile noastre de social media includ crearea de campanii captivante de la zero, inclusiv conținutul, designul și bugetarea. Fiecare campanie este planificată cu meticulozitate, oferindu-vă previziuni, rapoarte de stare și sugestii de îmbunătățire continuă.

Branding & Marketing

Site web, magazin web

Branding

Managementul conținutului

Managementul rețelelor sociale

Gestionarea reclamelor

Consultați United Call Centers astăzi pentru o soluție unică pentru social media și marketing online.

Aflați mai multe!