Managementul rezervei de talente

Metodele flexibile de angajare nu numai că ne permit, dar ne și impun să ne planificăm strategia de resurse umane concentrându-ne pe căutarea continuă de talente. Căutarea de colegi cu competențele adecvate este una dintre cele mai importante capacități și valori ale noastre, iar noi putem oferi soluții de înaltă calitate chiar și în cazul angajării temporare.

Pe baza calității și a succesului soluțiilor noastre unice de recrutare, le-am pus la dispoziția partenerilor noștri, de asemenea. Modelul nostru unic de afaceri ne permite să sprijinim munca la domiciliu și să ne adresăm forței de muncă globale.

Contactați-ne!

Recrutare și selecție

Pe baza a două decenii de sprijin pentru clienți, ne dezvoltăm continuu procedurile de recrutare și selecție. Analiza posturilor și stabilirea unui catalog de competențe reprezintă întotdeauna punctul nostru de plecare, indiferent dacă este vorba de vânzări, asistență pentru clienți sau asistență tehnică. Partenerii noștri pot fi siguri că le recomandăm întotdeauna candidatul ideal pentru ei.

Datorită procedurilor noastre unice de recrutare și selecție, oferim partenerilor noștri soluții rapide și rentabile, susținându-ne serviciile de calitate cu referințe exemplare.

Contactați-ne!

Personal temporar

Furnizăm personal temporar de peste un deceniu și suntem capabili să susținem astfel centrele de apel sau de contact cu sute de angajați, ajutându-i pe partenerii noștri să se concentreze pe activitățile lor de bază, în timp ce noi ne ocupăm de întreaga gamă de recrutare, proceduri de selecție, administrare a forței de muncă (proceduri de îmbarcare și concediere, salarizare).

În calitate de partener strategic, vă putem ajuta să găsiți cele mai flexibile soluții, astfel încât să vă reducem volumul de muncă și să permitem companiei dumneavoastră să se concentreze în schimb pe activitățile de bază.

Contactați-ne!

Atribuții back office

De asemenea, ne ocupăm de gestionarea sarcinilor strict orientate către resurse umane, fie că este vorba de salarizare, polițe de asigurare, procesul de integrare și de plecare. Noi furnizăm toate cunoștințele și tehnologia necesare pentru a îndeplini sarcinile, eliminând tot acest volum de muncă de la echipele interne ale partenerilor noștri.

Cu ajutorul capacității noastre unice de integrare și a perspectivei tehnologice, creștem eficiența folosind automatizarea și cele mai noi instrumente, economisind sute de ore de lucru pentru partenerii noștri.

Contactați-ne!