Profitați la maximum de interfețele corporative!

Cu Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads, bannere, chatbots și reclame automate, numărul de posibilități este infinit. Serviciul nostru este disponibil în orice punct al procesului reach-act-convert-engage. Măsurarea traficului, cercetarea clienților și a pieței și brandingul sunt toate disponibile.

Echipa dedicată de social media și experții în canale de vânzări de la UCC vă pot analiza conținutul, măsura traficul și crea planuri detaliate pentru a vă dezvolta comunitatea online. Monitorizăm în permanență cele mai recente tendințe și activități și putem ajusta rapid campania pentru a crește raza de acțiune. Soluțiile noastre de social media includ crearea de campanii captivante de la zero, inclusiv conținutul, designul și bugetarea. Fiecare campanie este planificată cu meticulozitate, oferindu-vă previziuni, rapoarte de stare și sugestii de îmbunătățire continuă.

Contactați-ne!

Echipa noastră de social media vă poate ajuta să vă spuneți povestea și să scrieți următorul capitol al succesului.

Site web, magazin online

Site-ul web face prima impresie despre noi pentru clienți și consumatori, așa că un weblap profesionist și de calitate este o necesitate pentru orice companie. Suntem bucuroși să ne ajutăm Partenerii noștri și în acest domeniu, pe lângă procesele de asistență pentru clienți. Munca de calitate a echipei noastre interne de dezvoltare web este disponibilă și pentru partenerii noștri, putem construi site-uri web personalizate, de la design și copyriwting până la dezvoltarea back-end, acoperind toate domeniile.

Branding

Ca un serviciu suplimentar, putem ajuta partenerii noștri să proiecteze și să gestioneze întregul lor brand online și offline, de la planificare până la publicare. Designerii noștri creează creații de calitate, îndrăznețe și inovatoare, folosind instrumente de ultimă generație. Putem ajuta la proiectarea site-urilor web, a rețelelor sociale, a platformelor eDM, a buletinelor informative, a pliantelor tipărite, a roll-up-urilor, a mediului de birou, pentru a crea o imagine unitară în toate locurile de apariție.

Social media

Platformele de social media sunt în primul rând platforme de publicitate, iar noi suntem pregătiți să ne sprijinim Partenerii, de la crearea de bannere până la dezvoltarea unei strategii, pentru a utiliza pe deplin oportunitățile, fie că este vorba de Facebook, Instagram, LinkedIn sau chiar Google Ads. Profesioniștii noștri în marketing online ajută la găsirea grupurilor de traget ideale, maximizând reach-ul așteptat și conversia prin explorarea configurațiilor optime.

Managementul conținutului și al anunțurilor

Utilizăm platformele tradiționale de socializare, precum Facebook și Instagram, și explorăm în permanență oportunitățile de afaceri de la noii jucători de pe piață, cum ar fi TikTok, de asemenea. Echipa de social media a UCC vă ajută să vă planificați comunicarea corporativă, ținând cont de publicul țintă, de valorile brandului și de oportunitățile de interacțiune între client și companie. Instrumentele noastre de automatizare a proceselor robotice vă ajută să identificați și să convertiți potențialii clienți și să îi implicați prin gamificare, măsurare a satisfacției, promoții și multe altele. Tehnologia Chatbot vă poate ajuta să creați o experiență de brand imersivă, care vă ajută să vă prezentați produsele și să vă împărtășiți viziunea cu ajutorul unor elemente vizuale ajustate la cartea dvs. de brand.

Consultați United Call Centers astăzi pentru o soluție unică pentru social media și marketing online. Aceste servicii pot completa serviciile tradiționale bazate pe voce și pot crește eficiența acestora cu opțiuni de autoservire de înaltă calitate. Modelul nostru omni-canal vă permite să vizați și să comunicați cu clienții în mai multe moduri, dezvoltându-vă comunitatea și ajutându-i să profite la maximum de serviciile dumneavoastră. Astăzi, fiecare companie trebuie să fie prezentă pe mai multe platforme, iar echipa noastră de social media vă poate ajuta să vă spuneți povestea și să scrieți următorul capitol al succesului.