United Call Centers are mai mulți ani de experiență în lucrul cu companiile de studii clinice și cu organizațiile de cercetare contractuală (CRO). Oferim servicii fiabile, sigure și complete de recrutare a pacienților, de integrare în site și de preselecție. Modelul nostru unic de afaceri în cloud se bazează pe lucrul cu profesioniști nativi maturi și experimentați, „profesioniști digitali la domiciliu”, prin urmare, putem oferi asistență în limbi din 150 de țări din întreaga lume. În prezent, în fondul nostru de talente se află peste 2000 de profesioniști din centrele de contact, care au mai mulți ani de experiență profesională și care cunosc cu toții limba engleză. Prin urmare, UCC poate oferi soluții 24/7, acoperind fiecare fus orar cu profesioniști dotați cu seturile de competențe necesare. Serviciile noastre „la domiciliu” au fost dovedite încă din 2008 și a fost, de asemenea, în.

United Call Centers oferă servicii de înaltă calitate partenerilor săi din domeniul sănătății. Oferim sprijin pentru recrutarea de pacienți pentru toate ariile terapeutice și facilităm comunicarea multilingvă între centrele clinice și pacienți. Această soluție omni-canal ne permite să programăm pacienții folosind Robotic Process Automation (RPA) și să creștem eficiența de a-i ține de mână pe tot parcursul ciclului de viață al studiului. Aceste sisteme inteligente de automatizare a proceselor oferă, de asemenea, platforme de autoservire, implicând pacienții prin intermediul tehnologiei AI și chatbot.

Punctele unice de vânzare ale UCC se bazează pe domeniul de aplicare global, calitatea vorbitoare de limbă maternă și abordarea flexibilă și scalabilă a furnizării de servicii. Modelul unic de stabilire a prețurilor UCC „pay as you go” va asigura o eficiență, o productivitate și o utilizare optimizate. Această structură răspunde cererii în continuă schimbare și va duce la operațiuni rentabile. Experiența noastră de lucru cu instrumente și sisteme relevante și crearea de conexiuni API sigure și criptate pentru partajarea instantanee a fișierelor și a datelor face din UCC un partener de încredere și de încredere pentru studiile clinice. Avem o vastă experiență tehnică și putem oferi numere de telefon gratuite și fixe pentru peste 150 de țări la nivel global.