Este important pentru UCC să se întâlnească cu reprezentanții industriei și să învețe unii de la alții cum să aibă mai mult succes și să fie mai eficienți în modul în care creăm valoare pentru partenerii noștri.

Zile Lucrătoare 2020

La 23 septembrie 2020, UCC a participat, de asemenea, la conferința "Trade Festival - FMCG market on stage". UCC a fost reprezentată de Zsolt Szmolinka (CEO) și Balázs Kopcsó (Head of Business Development) care au prezentat capacitățile noastre și au participat la masa rotundă din blocul 14.30-16.30.

Subiectul prezentării UCC s-a bazat în principal pe sectorul bunurilor de larg consum și pe sustenabilitate. Din acest punct de vedere, am prezentat chatbotul nostru proprietar care are ca scop să sprijine crearea de valoare și optimizarea vânzărilor prin intermediul digitalizării.

Conferința a fost unul dintre cele mai vibrante, informative și motivante evenimente din acest an, iar pentru noi este un privilegiu să primim feedback despre capacitățile și competențele UCC. Chiar dacă am avut doar un timp limitat pentru a prezenta tehnologia digitală a UCC, care ajută companiile FMCG să crească eficiența vânzărilor, avem încredere că a fost interesant și că putem contribui la crearea de noi soluții.

Conferința HOA IPA 2019

În calitate de membru HOA, UCC a participat la cea de-a doua conferință IPA (automatizarea inteligentă a proceselor) din 6 noiembrie 2019. UCC a fost reprezentată de Zsolt Szmolinka (CEO) și Balázs Kopcsó (Head of Business Development).

Scopul nostru este de a prezenta soluțiile noastre proprietare care sunt concepute spre automatizare. Tehnologia noastră de chatbot poate fi utilizată într-o gamă largă de scenarii. De exemplu, în calitate de membru al mișcării Plastic-Free July, am creat software-ul nostru REbot. Această soluție digitală sporește conștiința de mediu a colegilor noștri prin gamificare și îi motivează să se abțină de la utilizarea plasticului în viața de zi cu zi. Considerăm că este important să ne folosim cunoștințele și tehnologia pentru a ne proteja mediul înconjurător.

MACH-TECH

UCC participă, de asemenea, la expoziția MACH-TECH la centrul HUNGEXPO Budapesta între 14 și 17 mai 2019. În cadrul programului, care prezintă bianual participanților din diferite industrii, progrese și soluții, se regăsesc numeroase mărci globale, companii lider de piață și startup-uri. UCC este mândru să își reprezinte sectorul la eveniment. Compania noastră are o experiență de peste 20 de ani în calitate de SSC și BPO și ne susținem activitățile cu tehnologie de ultimă generație. Susținem managementul nostru profesional al clienților cu asistență pentru clienți, automatizarea robotizată a proceselor, colaborare virtuală, soluții inovatoare pentru centrele de contact și alte progrese tehnologice și industriale interesante.

UCC la Conferința Națională de Resurse Umane

UCC participă la cea de-a 29-a Conferință Națională de Resurse Umane și Expo, care va avea loc pe 31 mai la Siófok, în cadrul Premiului Angajatorul Responsabil al Anului.

După cum se arată pe site-ul evenimentului: "Angajarea responsabilă este unul dintre motoarele determinante ale experienței angajaților. În Ungaria, tot mai multe companii și institute acceptă provocarea licitației "Angajatorul responsabil al anului", unde își împărtășesc practicile zilnice de succes. Fiecare angajator vede în mod diferit crearea experienței angajaților, dar există un punct comun: toată lumea este de acord că angajații reprezintă factorul cheie al eficienței corporative. În cadrul mesei rotunde puteți întâlni câștigătorii premiului pentru această atitudine, care pot prezenta, de asemenea, efectele angajării responsabile și ale premiului asupra organizației și a resurselor umane."