REBot pentru o lume fără plastic

Mișcarea Plastic-Free July a fost înființată în 2011 pentru a reduce cantitatea de materiale plastice periculoase pentru mediu, care se descompun lent. Participanții la această mișcare din ce în ce mai populară se abțin de la achiziționarea de materiale plastice de unică folosință pe parcursul întregii luni.

În 2018, UCC s-a alăturat și ea mișcării pentru a ajuta cauza împreună, deoarece știm că protejarea mediului înconjurător nu trebuie făcută doar timp de o lună, ci în mod continuu.

Poți participa și tu cu ajutorul sistemului nostru de Chatbot într-un mod jucăuș și interactiv, susținând obiectivele UCC și ale societății, contribuind la binele comun ca individ și coleg.

Experimentul a demonstrat că putem construi rapid și ușor Chatbot-uri pentru orice scop creativ. Proiectul ne-a oferit un feedback valoros pentru dezvoltatorii noștri, iar aceștia l-au actualizat cu noi funcții utile. Chatbot-ul UCC poate gestiona sarcini complete de asistență pentru clienți și vânzări în orice limbă, fie că este vorba de maghiară, engleză, germană, olandeză, spaniolă sau orice altă limbă. Acesta poate fi integrat cu orice site web și, bineînțeles, cu Facebook pentru a fi ușor de accesat.

Partajarea bicicletelor

La UCC credem cu tărie că o gândire conștientă față de mediu poate fi inițiată nu doar în timpul provocărilor sezoniere, ci prin acțiuni continue în viața noastră de zi cu zi. Programul de CSR al unei companii are succes dacă conștiința sănătății și a mediului devine naturală pentru colegi, astfel încât să putem susține o cauză bună împreună cu contribuția, dedicarea, exemplul și motivarea celorlalți.

După inițiativa noastră inspirată de iulie fără plastic, în toamna anului 2019 am îmbogățit inventarul UCC cu 80 de biciclete noi, care îi ajută pe colegii dumneavoastră cu naveta într-un mod verde, ecologic și îi mențin în formă. Unul dintre cele mai mari avantaje ale bicicletelor este caracterul ecologic, nu există epuizare, sunt silențioase și contribuie indirect la reducerea emisiilor de CO, carbohidrați și NO2.

Pe lângă conștiința ecologică, ciclismul are multe beneficii pozitive pentru sănătate, întărește inima și circulația, crește condiția fizică, atât fizic cât și psihic. Scopul nostru este de a oferi o alternativă confortabilă și ecologică pentru deplasările zilnice, fie că este vorba de mersul la serviciu, de deplasarea între birourile noastre sau de a le lua pentru o vacanță de familie în weekend.

Sănătate fizică și mentală

Echilibrul dintre viața profesională și cea privată și calitatea vieții angajaților noștri se află în centrul activității noastre. În acest sens, am creat numeroase programe și evenimente care ne ajută să menținem accentul nostru "Family-Friendly Focus", să consolidăm cultura corporativă și să facem munca în echipă mai eficientă.

În plus față de team building și ceremonia de premiere de sfârșit de an, oferim gratuit servicii de îngrijire a copiilor pentru colegi, le facem programări în funcție de nevoile lor, le oferim cursuri de formare profesională și de competențe transversale în timpul companiei.

Colegii noștri pot lua parte și încurajăm cu tărie activitățile de CSR, fie că este vorba de donarea de sânge, de acțiuni caritabile, de reducerea utilizării plasticului sau de sport.