UCC a fost un pionier al asistenței la domiciliu încă din 2008. Echipa noastră internațională sprijină cele mai mari companii din lume cu servicii de asistență pentru clienți și vânzări. Modelul nostru unic de afaceri ne permite să oferim soluții flexibile și scalabile. Profesioniștii de la UCC pot oferi asistență în toate limbile la nivel nativ.

Atenuarea COVID-19

Ca reacție la evenimentele nefericite din 2020 și la izbucnirea pandemiei SARS-CoV-2, oferim home office tuturor angajaților pentru a atenua efectele pandemiei și pentru a ne proteja colegii. Pe baza expertizei noastre internaționale, aceștia pot lucra într-un mediu complet online și pot lua parte la viața companiei noastre. Acest model de afaceri descentralizat și flexibil permite continuitatea activității în virtutea naturii sale. Pe lângă pandemie, infrastructura noastră redistributivă, bazată pe cloud, este, de asemenea, protejată împotriva pericolelor de mediu, a tensiunilor scăzute și a problemelor de rețea. Utilizăm atât soluții tehnologice, cât și soluții bazate pe procese pentru a asigura servicii neîntrerupte.

Birou la domiciliu

Munca la domiciliu are multe beneficii pentru colegii noștri. Aceștia pot lucra într-un mediu sigur și confortabil. Ei au nevoie în primul rând de un computer, de o conexiune la internet de mare viteză și de o cască de calitate pentru a lucra. Fiecare cunoștință și formare profesională este asigurată de echipa de formare profesională a UCC. Munca de la domiciliu se desfășoară cu o securitate maximă a datelor, folosind software de întreprindere de ultimă generație.

Lucrul de acasă necesită un grad mare de individualitate. În timpul lucrului online ținem legătura cu membrii echipei zilnic. Îi susținem în permanență în timpul activității zilnice, cu ajutorul liderilor de echipă și al echipei de back office. Există multe avantaje ale homesourcing-ului. Colegii pot economisi costuri și timp extraordinar de mult fără a face naveta. Aceștia își pot programa viața de zi cu zi cu ajutorul turelor flexibile.

Servicii flexibile și scalabile

Modelul nostru de afaceri bazat pe home office are avantaje semnificative și pentru partenerii noștri. Putem susține toate limbile la nivel nativ. Datorită programării flexibile, colegii noștri pot alege să susțină și weekend-urile și turele de noapte. Implementăm rapid și eficient soluții de vânzări internaționale și de servicii pentru clienți. În funcție de complexitatea proiectului, un Pilot poate demara în 1-2 săptămâni.

Deoarece colegii noștri nu sunt legați de o singură locație, putem găsi colegi talentați nu doar în apropierea birourilor noastre, ci oriunde în lume. Soluțiile noastre de recrutare brevetate ajută la crearea unui bazin de talente practic infinit, găsind cel mai bun candidat în doar 1-5 zile.

Efectele asupra mediului

Homesourcing are avantaje nu numai pentru furnizarea de servicii, ci și pentru mediu. Deoarece colegii nu trebuie să folosească automobile sau mijloace de transport în comun pentru a face naveta, amprenta ecologică a companiei noastre este în continuă scădere. Numărul mai mic de deplasări are ca rezultat reducerea în cantități mai mici a epuizării, ceea ce poate contribui la protejarea mediului nostru. În plus, ne motivăm colegii să trăiască fără plastic și să călătorească în mod durabil.